Notícies

La presentació del llibre d’Ariel Santamaria omple el Centre de Lectura

Més de 140 persones van omplir aquest dissabte la sala d’actes del Centre de Lectura per assistir a la presentació del llibre de les memòries polítiques d’Ariel Santamaria, exregidor de l’ajuntament de Reus entre els anys 2007 i 2011.

Llegir més

Avanti assumeix la direcció de premsa i comunicació del tour “Hijos de la Ópera”

Les ciutats de Reus i Tarragona acolliran els dos primers concerts de la gira internacional de l’espectacle “Hijos de la Ópera” que protagonitzaran Montserrat Martí (filla de Montserrat Caballé), Cecilia Lavilla (filla de Teresa Berganza) i Plácido Domingo Jr. (fill de Plácido Domingo).

Llegir més

Avanti dissenya el logo del Premio Letterario Filippo Sanna

L’associació italiana Il sorriso di Filippo ha convocat la primera edició del Premi Literari Filippo Sanna que s’entregarà el 3 de juny del 2018 al teatre de Rieti, municipi situat al nord de Roma.

Llegir més

Avanti Comunicació confecciona els continguts de la revista D’Salut i Oci

S’ha enllestit ja el número 2 de la revista D’Salut i Oci que impulsen les clíniques Dental Catalunya, amb centres a Berga, Igualada, Manresa i Vic.

Llegir més

Especialistes en la redacció de continguts

Una de les nostres especialitats és la redacció de continguts per a revistes, butlletins i altres espais de comunicació; el disseny i la maquetació de tot el material.

Llegir més

Reus ja té el primer llibre que recull la història de la seva ràdio

Una nodrida representació del món de la ràdio a Reus va assistir a la presentació del llibre “La meva, la nostra ràdio. Les ones de Reus (1922-2017)” obra del periodista Albert Sunyol. L’obra ha estat editada per La Banya Edicions.

Llegir més

Disseny d’un vi molt vell

La Societat “La Nova Amistat” de La Canonja commemora enguany els seus 150 anys d’història i una de les accions que ha realitzat és la creació d’un vi que s’ha posat a la venda per donar a conèixer l’entitat i celebrar l’aniversari. El disseny de l’etiqueta del vi dels 150 anys ha anat a càrrec d’Avanti Comunicació.

Llegir més

Clients que confien cada any en Avanti Comunicació

La fidelitat dels clients és sempre una satisfacció i un símptoma de la feina ben feta. Fa cinc anys vam fer el disseny del distintiu de la colla de carnaval del l’AV l’Albada, guanyadora de la Disfressa d’Or del Carnaval de Tarragona 2014.

Llegir més

Campanya de promoció de Pegy Sue a Reus

A Avanti Comunicació hem fet, per encàrrec del client, la campanya de promoció del restaurant de la franquícia Peggy Sue a la ciutat de Reus. Per arribar al públic que l’empresa ens demanava, s’ha realitzat un acurat estudi de mercat i del target de la zona.

Llegir més

Avanti crea un producte turístic i cultural al voltant de l’oli a Almoster

La creació de productes culturals és una de les especialitats d’Avanti Comunicació. Generem projectes de petit i mitjà format a partir d’idees bàsiques i molt elementals. L’Ajuntament d’Almoster ens va encarregar dinamitzar el municipi social i culturalment amb un esdeveniment de cap de setmana.

Llegir més

La FIBE confia a Avanti la difusió del seu Congrés Estatal

Més d’un miler de persones, arribades d’una trentena d’esglésies de tot l’estat espanyol, han omplert aquest cap de setmana el campus del Complex Educatiu de Tarragona per a participar al Congrés organitzat per la FIBE, la Federación de Iglesias Betania de España, que enguany ha arribat a la seva 25ena edició.

Llegir més

Nou butlletí municipal de Riudecanyes

Avanti Comunicació ha assumit fa poques setmanes la direcció dels serveis de premsa i comunicació de l’Ajuntament de Riudecanyes a més del control de les xarxes socials municipals.

Llegir més

Creació del logotip de Bisous de Poisson

Bisous de Poisson és una petita empresa que realitza cursos i fa tallers d’artesania diversos. Tots els seus productes tenen el segell de “handmade” i els responsables de la firma ens van encarregar la creació del logo.

Llegir més

El cantautor XavisS presenta el seu nou disc

‘Un dia per descobrir’ és el nom del tercer disc en solitari del cantautor reusenc XavisS que es presentarà oficialment aquest dijous, 30 de gener, a partir de les 21 hores a la Biblioteca Pública de Tarragona. Avanti Comunicació ha assumit la producció d’entrevistes  i gestió de mitjans per donar a conèixer el nou treball a nivell mediàtic.  

Llegir més

Disseny de la campanya de Nadal de Mont-roig

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp i l’associació de comerciants d’aquest municipi han confiat en Avanti Comunicació per la creació dels elements d’imatge de la campanya nadalenca i la difusió de la informació als mitjans de comunicació.

Llegir més

Nou logotip de l’associació ATEA

L’Associació Tarragona d’Expositors d’Artesania ATEA ens ha encarregat el nou logotip que ha de donar imatge al col·lectiu a partir d’ara.

Llegir més

  • Català
  • Español