Avanti dissenya el logo del Premio Letterario Filippo Sanna

L’associació italiana Il sorriso di Filippo ha convocat la primera edició del Premi Literari Filippo Sanna que s’entregarà el 3 de juny del 2018 al teatre de Rieti, municipi situat al nord de Roma.

Es tracta d’un guardó que tindrà com a tema de narració el concepte de l’amistat i que, de manera principal, rep el nom d’una persona important. El Filippo Sanna va ser l’última víctima mortal comptabilitzada arran del terratrèmol que va destruir la ciutat italiana d’Amatrice el 24 d’agost de l’any 2016 provocant la mort a 232 persones. Mario Sanna, pare del Filippo, és l’impulsor de l’associació que lluita per aconseguir millores en l’àmbit educatiu, social i cultural.

Avanti Comunicació ha estat l’encarregada de dissenyar el logotip de l’esdeveniment. La imatge mostra una ploma dibuixant, en color blanc, un somriure. El color escollit de fons és el groc, tot recordant al sol i la grandesa del dia. La tipografia escollida ha estat una Segoe UI Semibold per al text principal, optima per la seva rigidesa i claredat, i s’ha apostat per una Segoe Script Bold com a solució del nom de “Filippo Sana” al tractar-se d’una tipografia que simula una traçada feta a mà.

Tags: , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
  • Català
  • Español