Avanti Comunicació confecciona els continguts de la revista D’Salut i Oci

S’ha enllestit ja el número 2 de la revista D’Salut i Oci que impulsen les clíniques Dental Catalunya, amb centres a Berga, Igualada, Manresa i Vic. Es tracta d’un magazine gratuït que els clients troben a les consultes de les seves clíniques dentals. La revista inclou tot un seguit de reportatges i entrevistes als metges responsables de l’empresa però també, i especialment, amb personatges famosos i sobre diverses ciutats catalanes.

Avanti Comunicació ha estat la responsable de la redacció de la revisió dels continguts i de la redacció de gran part d’ells com ara els reportatges. Però la principal feina de la nostra empresa ha estat elaborar i fer les entrevistes als cuiners Nandu Jubany i David Garcia, a la ballarina del Cirque du Soleil, Lu Arroyo; o a Sor Lucia Caram. També a l’entrenador de futbol Pep Guardiola, protagonista de la portada d’aquesta revista.

La redacció de continguts i elaboració d’entrevistes és una de les principals especialitats d’Avanti. Podeu consultar tota la revista en AQUEST ENLLAÇ

Tags:

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
  • Català
  • Español