Avanti assumeix la direcció de premsa i comunicació del tour “Hijos de la Ópera”

Les ciutats de Reus i Tarragona acolliran els dos primers concerts de la gira internacional de l’espectacle “Hijos de la Ópera” que protagonitzaran Montserrat Martí (filla de Montserrat Caballé), Cecilia Lavilla (filla de Teresa Berganza) i Plácido Domingo Jr. (fill de Plácido Domingo). L’espectacle líric, organitzat per l’empresa Corso Iniciativas, tindrà la coordinació de comunicació i premsa de la nostra empresa, Avanti Comunicació, així com de la gestió de mitjans i de les xarxes socials.

Agraïm als responsables de Corso que hagin dipositat la seva confiança en Avanti. Després de l’estrena de la gira al Teatre Fortuny de Reus i del concert a l’auditori Axa de Barcelona, l’espectacle “Hijos de la Ópera” viatjarà, l’any 2018, a Madrid, Bilbao, Valencia, Sevilla, Paris, Viena, Londres i Sant Petersburg. L’empresa Corso està ara negociant altres propostes que han arribat per fer concerts al Japó, la Xina i Sudàfrica.

Les entrades del concert del Teatre Fortuny es poden adquirir directament a la web del mateix teatre (http://www.teatrefortuny.cat/hijos-de-la-ópera) i a les seves taquilles;  i a la web de Corso Iniciativas (http://corsoiniciativas.com/).

Tags: , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
  • Català
  • Español